LIIKUPÄIVÄ 18.11 / SUUNNISTUS / YKSITTÄISET LIIKUNTATUNNIT   
Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.

Vietämme LIIKUpäivää yhdessä koirien kanssa lauantaina 18.11! Lähtöjä suunnistusreittiin on avattu nyt klo 11-13. 
Olemme kävelleet reitin ja reippaalla kävelyllä sen kesto on noin 30min- 40min. 

Suunnistuksen teemme hyödyntäen lähialueen metsää ja rauhallisia kävelyreittejä. 

Suunnistukseen valittiin nyt 1 reitti, joka kiertää rauhallista pientä metsäreittiä, sekä hiekkatietä toimitilojemme läheisyydessä. 


Suunnistus ei ole aikaa vastaan kilpailu, vaan tarkoitus on päästä koiran kanssa kiertämään erilaisia rasteja esimerkiksi kivan ystävän kanssa tai saada vaihtelua tuttuihin reitteihin. Tapahtumamme la 18.11 on pilotti, ja keräämme palautteita rastien sujuvuudesta asiakkailta kierron jälkeen. 


Rasteilla on koodit, ja ne kirjataan suunnistuskorttiin. Suunnistuskortti palautetaan maalissa johon jokainen täyttää viimeistään maalissa yhteystiedot.
Jokainen osallistuja osallistuu palkintojen arvontaan sekä maalissa saat yhteistyökumppanimme Dogtrailin pienen tuotepalkinnon.
Arvonnat toteutamme seuraavalla viikolla (vkon 47 aikana ) ja voitot ilmoitetaan osallistujille henkilökohtaisesti.
Kaikki voitot ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi vaihtaa rahaksi / muihin palkintoihin tai myydä eteenpäin. 


Vinkkaa tapahtumasta ystävälle ja ilmoittautukaa nyt mukaan, suosimme sähköistä ilmoittautumista suoraan linkin kautta. Saat sähköposti vahvistuksen ilmoittautumisen jälkeen. 

Huolehdithan että ilmoittaudut oikeaan aikaan ja sitoudut tulemaan paikalle tarkasti omaan lähtöaikaan. Näin säästymme ruuhkalta sekä vähennämme yhteentörmäyksiä. Koirat pidetään suunnistuksen ajan hallinnassa ja kytkettyinä. Jos kohtaat toisen koirakon, anna toisille koirakoille kunnolla tilaa ohitustilanteissa. 


Maalissa tapaat yrityksemme henkilökuntaa ja nautit lämpimän kupin juotavaa. Samalla voit kurkata tiloihimme sekä osallistua samana päivänä LIIKUpäivän muihin aktiviteetteihin! Tule NYT mukaan viettämään hauskaa päivää!

Suunnistuksen lähtöajat 15 min välein klo 11-13

Palkintoina PILOTTI suunnistuksessamme on yrityksemme lahjakortteja sekä tuotepalkintoja!