Agility   
Agilityn pohjataidot / Agilityeskari   
Kaikenikäisille koirille soveltuva pohjataitokurssi, jossa ei harjoitella vielä varsinaista esteosaamista. Kurssilla treenataan esimerkiksi koiran kehonhallintaa, rauhoittumista, palkkaamista, yhdessä työskentelyä sekä temppuja, joita voi myöhemmin hyödyntää lajitaitoja kouluttaessa. Kouluttajana agilityvalmentaja Emeliina.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Agilityn pentukurssi   
Pennuille n. 12 vko-9 kk suunnattu kurssi, jossa tehdään pennun ikään nähden sopivia harjoituksia agilityesteillä ja ilman. Harjoittelemme mm. koiran kehonhallintaa, rauhoittumista, palkkaamista ja yhdessä työskentelyä, agilityn perusohjauksia sekä hyppyestettä ja putkea. Kouluttajana agilityvalmentaja Emeliina.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Agilityn alkeiskurssi   
Yli 9 kk ikäisille koirille suunnattu kurssi. Kurssilla tutustutaan agilityyn lajina, opetellaan agilityn perusohjauksia ja koiran palkkaamista sekä harjoitellaan hyppyestettä ja putkea. Kouluttajana agilityvalmentaja Emeliina.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Agilityn jatkokurssi   
Yli 9 kk ikäisille koirille suunnattu kurssi. Kurssin pohjataitovaatimuksena hypyn ja putken osaaminen. Harjoittelemme haastavampia ohjauksia ja yhdistelemme esteitä pieniksi ratatehtäviksi koirakoiden tason mukaan. Kouluttajana agilityvalmentaja Emeliina.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Agilityn kokeilutunti   
Tule tutustumaan agilityyn! Treenikerralla tutustumme hyppyesteeseen ja putkeen ja harjoittelemme niiden suorittamista. Ei pohjataitovaatimuksia! Kouluttajana agilityvalmentaja Emeliina.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.