Jasmin Tolvanen
Eläinten kouluttaja, koirahieroja opiskelija

Moikka! Olen Jasmin Tolvanen ja olen ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja ja koirahieroja opiskelija!


Olen pitänyt erilaisia tunteja- ja kursseja vuodesta 2019. Tällä hetkellä opetan pääosin agilitya, rallytokoa, arkitottista sekä noseworkia.
Noseworkista on tullutkin minulle tärkein laji ja siksi olen Suomen nosework yhdistyksen aktiivinen jäsen, sekä Etelä-Suomen nosework yhdistyksen hallituksessa jäsenenä. Minut saatatkin nähdä etlä-suomen nosework kisoissa auttamassa!


Vapaa-ajallani harrastan tätini ihanan labradorinnoutaja nartun kanssa rallytokoa ja piakkoin myös noseworkia. Olen usein vapaaehtoistöissä, ratsastan, opiskelen ja oman saksanpaimenkoirani kanssa touhuan milloin mitäkin. Koirallani on sen verta jo kaikenlaisia vaivoja ja epämääräisiä kipuoireita, että aktiiviset harrastukset ovat saaneet jäädä. Teemme omaksi iloksi noseworkia, esinehakua ja hän toimii avustajanani koirahieroja opinnoissa.


Merkittävin vapaaehtoistyö käynnistyi V. 2020, kun otimme Vantaan opaskoirakoululta suloisen labradorinnoutaja uroksen meille kasvamaan ja hän muutti hetki sitten (elokuussa 2022) britteihin opaskoiraksi. Opaskoirapennun kasvattaminen oli todella antoisaa ja opettavaista, mutta luopuminen oli ehdottomasti vaikeinta koko prosessissa.


Kouluttajana olen kannustava, mutta tarpeen tullen jämpti. Tunneillani keskitytään onnistumisiin, hyvään yhteishenkeen ja mietitään yhdessä realistiset tavoitteet ja kuinka niihin pääsee. Tunneillani kaikki saavat olla semmoisia kuin on (niin koirat kuin ihmiset) ja etenemme aina koirakon tason mukaisesti.Parasta tässä työssä on nähdä koiran ja omistajan suhteen paraneminen ja erityisesti omistajan "AHAA" - elämykset.


Nähdään tunneillani!
syyskuu
lokakuu
joulukuu
tammikuu
helmikuu
maaliskuu