Koiran omistajat, syvävenyttely   
Tervetuloa mukaan corgi-venyttelytunneillemme. Nämä tunnit ovat aiemmin olleet erittäin suosittuja tunteja Keravan Fitnesspan tiloissa Nyt saamme tunteja tiloihimme ja odotamme kovasti tunteja, henkilökunta on varmasti mukana tunneilla nauttimassa!

Venyttelytunnit on tarkoitettu teille ihmisille.
Tunneilla mukana tunneille tottuneet rauhalliset corgit, joita ennen tuntia ( noin 30 min) ja tunnin aikana, sekä jälkeen on mahdollista venyttelyn ohessa rapsutella Huomaathan, että tunneille ei oteta omia koiria.


Lue lisää tunnista alta ja ilmoittaudu pian mukaan tunnille, nämä täyttyvät nopeasti!


Syvävenyttely auttaa lisäämään lihasten pituutta ja elastisuutta, tarkoituksena on palauttaa vartalollemme tarkoitettu luonnollinen liike. Hengitykseen keskittyminen ja paikoilleen rauhoittuminen auttaa rentouttamaan koko kehoa sekä mieltä. Mieltä rentouttavan elementin tunnille tuovat lisäksi koirat, joiden läsnäolon on tutkitusti todettu lieventävän stressiä, ihmisen pulssi alenee ja stressihormoni kortisolin tuotanto vähenee. Lemmikin silittämisen on myös todettu vähentävän kipuja. Tämä tunti on siis sinulle, joka kaipaat iloa, rauhoittumista ja eläimen läsnäoloa.


Tunti on matalan kynnyksen tunti, eikä sinulla tarvitse olla aiempaa kokemusta syvävenyttelystä. Liikkeet ovat helppoja ja kaikille sopivia, ja niissä ollaan aina hieman pidempi hetki (2-5 min), jotta myös mieli pääsee rentoutumaan ja keho sulamaan.


Halutessasi voit ottaa vain pienen irtioton arjesta, tulla pötköttelemään ja silittelemään koiria. Tällä tunnilla ei tarvitse suorittaa mitään.


Koirat ovat ihmisläheisiä ja innokkaita mutta lempeitä Welsh Corgeja. Tunnin alku saattaa mennä koirillakin hieman hössöttäessä ja haukahdellessakin, mutta tunnin edetessä koiratkin asettuvat ja käyvät pötköttämään. Tulethan siis tunnille pilke silmä kulmassa, sillä eläinten kanssa toimiessa kaikki ei välttämättä aina mene niin kuin strömssöössä.


Hinta 12€/ tunti / hklö
Tunnilla max 15 hklö


Tunnille ilmoittautuminen on sitova, jos estyt pääsemästä tunnille- voit myydä tunnin eteenpäin. Facebookissa meillä on uusi Venyvä koira- tuuraus / yksittäiset tunnit ryhmä. 


Ilmoittaudu pian mukaan alta, tunnit ovat saaneet super hyvää palautetta ja sopivat ihan kaikille, tule nyt mukaan!


Alta näet seuraavat vapaat tuntimme 


elokuu
syyskuuKoiran omistajat, syvävenyttely