Koirien hy­vin­voin­ti­pal­ve­lut

https://www.varaaheti.fi/venyvakoira/fi/venyva_koira_oy/services


Hy­vin­voin­ti­pal­ve­lum­me

Meiltä löydät koi­raui­ma­lan lisäksi hy­vin­voin­ti­pal­ve­lui­ta kaikille koirille.
Me olemme täällä sinun koirasi hy­vin­voin­tia varten.

Saat kauttamme nyt myös lahjakortit! 

AJANVARAUKSEEN:
www.varaaheti.fi/venyvakoira 


Koiran ve­si­terapia, vesijuoksumatto

Käy­tös­säm­me on Ergobath ve­si­juok­su­mat­to. 

Koiran vesiterapiasta, josta toisinaan puhutaan myös vesijuoksuna, on hyötyä monenlaisille koirille ja erilaisissa tilanteissa. Usein vesiterapiaa käytetään apuna kuntoutuksessa tai tukiliikuntana nivelrikkoisille, mutta esimerkiksi urheilevat ja ylipainoiset koirat hyötyvät myös vesijuoksumattoharjoitteittelusta. Vesiterapian hyödyt perustuvat pitkälti veden ominaisuuksiin. Lihakset saavat vedestä vastusta samalla, kun vesi kannattalee ja niveliin kohdistuva rasite on vähäisempää kuin maalla. Veden ominainen hydrostaattinen paine myös tehostaa verenkiertoa. Lisäksi vesijuoksumatolla koiran liikettä on helppo seurata ja liikkeen epäpuhtaudet tulevat selkeämmin näkyviin, mikä on monesti arvokasta tietoa.

Ennen kuntoutusta vesijuoksumatolla, toivomme että otatte ensin yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla jotta voimme valmiiksi suunnitella teille sopivan kuntoutusohjelman. Teemme tiiviisti yhteistyötä eläinfysioterapeuttien kanssa ja omaamme jo paljon kokemusta erilaisista koirista. Tervetuloa!


Ve­si­juok­su­har­joit­te­lua ohjaavat koi­ra­hie­ro­ja/ur­hei­lu­koi­rien fy­siik­ka­val­men­ta­ja Jutta, koi­ra­hie­ro­ja / Emeliina