Reaktiivisten ja epäsosiaalisten koirien kurssi 8krt

Ajanjakso
04.03. - 22.04.24
 
Ajat
maanantaisin, 20:00-21:00
 
Sijainti
Koirien urheiluhalli HYPPY ( Högberginhaara 1 )
 
Runko
8 käytäntötuntia
 
Hinta
EUR 176.00 (sis. alv. 24.0%)
 
Osamaksut sallittu
kyllä, 2 erää
Eräpäivä Määrä
Ilmoittautumispäivänä    88.00 EUR
28.03.2024    88.00 EUR
 
Kouluttaja
 
Osallistujat
maks. 4Täynnä
 
Huomioitavaa
Reaktiivisten ja epäsosiaalisten koirien kurssi on tarkoitettu koirille, jotka eivät pysty keskittymään muiden koirien läsnäollessa tai reagoivat muuten vahvasti toisiin koiriin.
Kurssin ensimmäinen kerta tapahtuu ilman koiria ja tunnin tarkoituksena on paneutua jokaisen kurssilaisen haasteisiin ja toiveisiin. Ensimmäisellä kerralla myös omistajat pääsevät näkemään tilan ja ympäristön, jolloin koiran kanssa tuleminen helppottuu, selkeytyy ja näin stressitekijöitä saadaan vähennettyä. Koulutus lähtee aina koiran ohjaajasta. Ensimmäisellä tunnilla mietitään myös koiran motivointia, palkkaamista, varusteita, sekä miten aktivointi ja virikkeistäminen, hormoonit, ruokinta ja lihaskunto vaikuttavat koiriin ja koirien mielentiloihin.
Kurssilla edetään, jokaisen koirakon tason mukaan ja tunneilla tehdään joko yksi koira kerrallaan tai tason mukaan useampi koira samaan aikaan.
Harjoittelemme taitoja, jotka auttavat reaktiivisten ja epäsosiaalisten koirien arjessa ja lisäämme häiriötä harjoituksiin vähitellen. Kurssilla menemme koulutuksessa pintaa syvemmälle ja tulet ymmärtämään koiraasi jatkossa paljon paremmin, joka vie taas tulevia koulutuksia eteenpäin. Harjoitukset perustuvat selkeyteen ja helppouteen. Jokaisen tunnin jälkeen tiedät, mitä harjoittelet seuraavan viikon aikana ja mikä on sinun ja koirasi tavoite.
Ryhmästä saat myös vertaistukea, mikä on hirmu tärkeää omalle mielelle.
Kurssilla sinun ja koirasi välinen suhde kehittyy ja syventyy ja pääset rakentamaan koiraasi vankkaa luottamussuhdetta, joka kantaa pitkälle.
Ota tunneille 2-8 mukaan reilusti erilaisia herkkuja, lelu/leluja, vettä+kuppi, tavallinen hihna (ei flexiä). Lisäksi tarvitset koiralle oman pedin/viltin ja halutessasi taukojen ajaksi luu/kongi/nuuskumatto/nuolumatto. (Ensimmäinen tunti ilman koiria).
Tervetuloa oppimaan, kehittymään ja pitämään hauskaa koirasi kanssa!
 
Maksu luontoisetupalveluilla sallittu
ei
 
Koulutuspäivät
04.03.
11.03.
18.03.
25.03.
01.04.
08.04.
15.04.
22.04.
 
Kurssi on täynnä, mutta voit ilmoittautua jonoon.
Kurssiin ilmoittautuaksesi, ilmoita tietosi tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tili
Kirjaudu sisään Google:in, Facebook:in, Twitter:in tai Linkedin:in kautta

    


Tai käytä doggso tunnuksiasi
Anna tietosi. Pakolliset tiedot merkittu * merkillä
Sinun pitää lisätä tietoja ainakin yhdestä koirasta.