Eläinlääkäri
Sinun eläinlääkärisi tarjoaa terveydenhuollolliset eläinlääkäripalvelut koirille. Sinun eläinlääkärisi on ketjuihin kuulumaton pienvastaanotto, jossa eläinlääkäri Jenni Pekkanen hoitaa lemmikkisi asiantuntemuksella ja lämmöllä. Vastaanotto perjantaisin Hyppy-hallin hoitohuoneessa osoitteessa Högberginhaara 1 C 1, Tuusula.

Käynti meillä on nopeaa ja koiralle stressittömämpää. Vastaanottohuone on rauhallinen ilman ison klinikan hälinää. Ajanvarauksessa on panostettu siihen, ettet joudu odottamaan eläinlääkäriä, vaan pääset suoraan käynnille varattuna ajankohtana. Tarvittaessa koirien rokotukset yms. pienet toimenpiteet voidaan tehdä myös ulkona sään salliessa, jotta eläinlääkäriä jännittävät koirat joutuisivat kokemaan mahdollisimman vähän stressiä.

Sinun eläinlääkärisi tarjoaa mm. seuraavat palvelut:

- rokotukset
- pentutarkastus
- mikrosirutus
- lääkereseptien kirjoitus
- anaalirauhasten tyhjennys
- lääkepistokset (librela, cytopoint, cartrophen)
- terveystarkastus
- verinäytteenotto
- ekinokokkilääkitys ja merkinnät passiin
 
Tilojen rajallisuuden vuoksi vastaanotto ei sovi kissoille. Akuuttipotilaita tai nukutustoimenpiteitä ei ole mahdollista hoitaa tiloissa.

Ajanvaraus netissä. Olethan yhteydessä puhelimitse 040 175 1110, jos et löydä sopivaa vaihtoehtoa nettiajanvarauksesta. Ota yhteyttä puhelimitse myös silloin, jos koiralla on sairauden oireita. Vastaanotolla asioivien koirien tulee olla terveitä, jotta ne eivät levitä tauteja treenaamassa käyviin koiriin. Voit tiedustella ajanvarausta myös sähköpostitse jenni.pekkanen@fimnet.fi